Informasjon

Sted
Tranøy Opplevelser
Tid
Fra onsdag 4. april 2018 12.00
Til torsdag 5. april 2018 16.00
Påmeldingsfrist
Mandag 26. mars 2018 23.45

VELKOMMEN

Bakekurs – matbrød til servering

Temaet for kurset er «matbrød». Brød som kan brukes til mat og servering i kafé, på pub og/eller restaurant.

På kurset vil vi ta for oss:

Grisini

Focaccia

Fougasse

Suppebrød

Sandwichbrød 

Croisant  

Kurset vil som også handle litt om korn/melkjemi og hvordan tenke råvare og kreative varianter i denne typen brød samt tips og triks

 
Kurslærer André Løvaas er utdannet bakersvenn og jobber i Nofimas prøvebakeri på Ås. Her jobber han både inn mot store forskningsprosjekter, samt at han hjelper bedrifter med produktutvikling, forbedring og kvalitetssikring, i tillegg til kursing. Som baker har han lang erfaring fra bakerbransjen, har jobbet i møllebransjen og er i tillegg trener for Det Norske Baker- og Konditorlandslaget 

Påmeldingsskjema

Informasjon

Sted
Tranøy Opplevelser
Tid
Fra onsdag 4. april 2018 12.00
Til torsdag 5. april 2018 16.00
Påmeldingsfrist
Mandag 26. mars 2018 23.45
Produkt
Deltakeravgift begge dager 2500,- inkl.lunsj og en halvtimes oppfølging innen 3 mnd

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

Program

  • 12:00 - 18:00

    DAG 1

  • 09:00 - 16:00

    DAG 2

Kontakt person: Åse Vøllestad

Telefon: 928 44 602

Epost: ase.vollestad@nibio.no

 

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Overnatting

Kan bestilles hos Tranøy Opplevelser ved Vibeke Stavøy tlf 911 68 502