Informasjon

Sted
Tranøy Opplevelser
Tid
Fra onsdag 4. april 2018 kl. 12.00
Til torsdag 5. april 2018 kl. 16.00
Påmeldingsfrist
Mandag 26. mars 2018 kl. 23.45

VELKOMMEN

Bakekurs – matbrød til servering

Temaet for kurset er «matbrød». Brød som kan brukes til mat og servering i kafé, på pub og/eller restaurant.

På kurset vil vi ta for oss:

Grisini

Focaccia

Fougasse

Suppebrød

Sandwichbrød 

Croisant  

Kurset vil som også handle litt om korn/melkjemi og hvordan tenke råvare og kreative varianter i denne typen brød samt tips og triks

 
Kurslærer André Løvaas er utdannet bakersvenn og jobber i Nofimas prøvebakeri på Ås. Her jobber han både inn mot store forskningsprosjekter, samt at han hjelper bedrifter med produktutvikling, forbedring og kvalitetssikring, i tillegg til kursing. Som baker har han lang erfaring fra bakerbransjen, har jobbet i møllebransjen og er i tillegg trener for Det Norske Baker- og Konditorlandslaget 

Påmeldingsskjema

Informasjon

Sted
Tranøy Opplevelser
Tid
Fra onsdag 4. april 2018 kl. 12.00
Til torsdag 5. april 2018 kl. 16.00
Påmeldingsfrist
Mandag 26. mars 2018 kl. 23.45
Produkt
Deltakeravgift begge dager 2500,- inkl.lunsj og en halvtimes oppfølging innen 3 mnd

Aktiviteten er ferdig og det er ikke mulig å melde seg på lenger.

Program

  • 12:00 - 18:00

    DAG 1

  • 09:00 - 16:00

    DAG 2

Kontakt person: Åse Vøllestad

Telefon: 928 44 602

Epost: ase.vollestad@nibio.no

 

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Overnatting

Kan bestilles hos Tranøy Opplevelser ved Vibeke Stavøy tlf 911 68 502