Informasjon
VELKOMMEN
Bakekurs – matbrød til servering
Temaet for kurset er «matbrød». Brød som kan brukes til mat og servering i kafé, på pub og/eller restaurant.
På kurset vil vi ta for oss:
Grisini
Focaccia
Fougasse
Suppebrød
Sandwichbrød
Croisant
Kurset vil som også handle litt om korn/melkjemi og hvordan tenke råvare og kreative varianter i denne typen brød samt tips og triks
Kurslærer André Løvaas er utdannet bakersvenn og jobber i Nofimas prøvebakeri på Ås. Her jobber han både inn mot store forskningsprosjekter, samt at han hjelper bedrifter med produktutvikling, forbedring og kvalitetssikring, i tillegg til kursing. Som baker har han lang erfaring fra bakerbransjen, har jobbet i møllebransjen og er i tillegg trener for Det Norske Baker- og Konditorlandslaget
Påmeldingsskjema
Informasjon
Aktiviteten er slutt og du kan ikke melde deg på.
Program
-
12:00 - 18:00
DAG 1
-
09:00 - 16:00
DAG 2
Overnatting
Kan bestilles hos Tranøy Opplevelser ved Vibeke Stavøy tlf 911 68 502