Invitasjon til Webinar - BioFresh

BioFresh

Prosjektet BioFresh, bio-økonomisk produksjon av ferske veksthusgrønnsaker i Norge, startet i 2017 med mål å utvikle kunnskap som kan legge til rette for å produsere ferske norske grønnsaker med høy kvalitet på en bærekraftig måte. Prosjektet ble støttet av Norges forskningsråd. Mer informasjon om prosjektet finnes på nettsiden: www.biofresh.no.

Som avslutning av prosjekt organiserer vi to webinarer. Den første er 17. juni og er mest rettet for de som er interesserte i de vitenskapelige resultatene fra prosjektet. Den andre er 24. juni og er mest rettet for norske produsenter, myndigheter og andre interesserte. Fagspråket i første webinaret er engelsk og i det andre norsk. Webinarene er gratis tilgjengelig for alle, men krever påmelding.

Linken som skal brukes for påmelding til det første webinaret er https://nibio.pameldingssystem.no/biofresh 

Informasjon

Sted
webinar
Tid
Torsdag 24. juni 2021 kl. 09.00
Påmeldingsfrist
Onsdag 23. juni 2021 kl. 00.00

  • 09.00-09.20

    BioFresh: Bio økonomisk og bærekraftig produksjon av ferske veksthusgrønnsaker i Norge

    Michel Verheul (NIBIO)

  • 09.20-09.50

    Dyrking av tomat ved bruk av LED tilleggslys

    Marina Paponov (NIBIO)

  • 09.50-10.00

    Benstrekk

  • 10.00-10.20

    Toppbelysning med HPS (SON-T) lamper påvirker effekten av LED mellombelysning

    Michel Verheul (NIBIO)

  • 10.20-10.40

    Organisk gjødsling og resirkulering ved hydroponisk dyrking i veksthus

    Dmitry Kechasov (NIBIO)

  • 10.40-10.50

    Kaffepause

  • 10.50-11.10

    Erfaringer med veksthusgrønnsaker i storkjøkkensektoren, med eksempler fra tomat

    Jorunn Sofie Hansen (Nofima)

     

  • 11.10-11.30

    Innovasjonsprosess for tomater i storkjøkken - fra innsikt til resultat

    Geir Håbesland (Brandgarden)

  • 11-30-12.30

    Lunsjpause

  • 12.30-13.15

    Hvordan blir lønnsomhet og bærekraft i veksthusproduksjon påvirket av klimastyring og investeringer i klimareduserende tiltak?

    Michel Verheul, (NIBIO)

  • 13.15-13.30

    Benstrekk

  • 13.30-14.00

    Fremtidens veksthusproduksjon i lukket veksthus

    Michel Verheul, Henk Maessen, (NIBIO)

  • 14.00-14.30

    Avslutning med innspill fra deltakere