Forsiden
HACCP-kurs Dato: 20. – 22. april Start kl 16:00. Slutt kl 15:00 den 22.04. Sted: Quality hotell Saga, Tromsø Pris: 2000,- inkl lunsj og materiell Målgruppe: matprodusenter og serveringsbedrifter Påmeldingsfrist: 19.april Arrangør: Kompetansenettverk NORD
Les mer:
www.facebook.com/lokalmatinord
|
TRYGG MAT – KRAV OM HACCP
For alle som håndterer mat profesjonelt er det av avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos de som spiser den. Ved bruk av HACCP kan man på en systematisk måte forebygge at noe går galt. Ny hygieneforskrift krever innføring av HACCP for alle næringsmiddelvirksomheter, unntatt primærleddet. HACCP-består av sju prinsipper der det legges vekt på å identifisere faktorer for risiko og deretter finne egnede kritiske kontrollpunkter.
Nå får du og din bedrift anledning til å få en innføring i dette kvalitetssikringssystemet.
Kurslærer Bength Hanssen
Bedriftseier av Slåttebakken gård, avdelingsleder /lærer på Senja videregående skole, restaurant og matfag. Kokk – og stuertutdanning. Butikkslakterutdanning – den første som ble utdannet i Norge. Jobbet i kjøttindustrien som produksjonsleder, slakter på Nortura, vært lærer i 25 år. Har i mange år jobbet som konsulent og drevet med videreutvikling av bedrifter og deres produkter
. |
Påmeldingsskjema
Informasjon
Aktiviteten er slutt og du kan ikke melde deg på.
Kontakt
Kontaktperson: Åse Vøllestad
Tlf 928 44 602
Mail: ase.vollestad@nibio.no
Disponibel side
Praktisk informasjon:
Overnatting og middag kommer i tillegg.
Deltakerne ordner overnatting selv.