Forsiden

HACCP-kurs

Dato: 20. – 22. april

Start kl 16:00. Slutt kl 15:00 den 22.04.

Sted: Quality hotell Saga, Tromsø

Pris: 2000,- inkl lunsj og materiell

Målgruppe: matprodusenter og serveringsbedrifter 

Påmeldingsfrist: 19.april

Arrangør: Kompetansenettverk NORD

  

Les mer:

https://nibio.no/tema/mat/

 

www.facebook.com/lokalmatinord

 

 

TRYGG MAT – KRAV OM HACCP

 

For alle som håndterer mat profesjonelt er det av avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos de som spiser den. Ved bruk av HACCP kan man på en systematisk måte forebygge at noe går galt. Ny hygieneforskrift krever innføring av HACCP for alle næringsmiddelvirksomheter, unntatt primærleddet. HACCP-består av sju prinsipper der det legges vekt på å identifisere faktorer for risiko og deretter finne egnede kritiske kontrollpunkter.

 

 

Nå får du og din bedrift anledning til å få en innføring i dette kvalitetssikringssystemet.

 

 

Kurslærer Bength Hanssen

 

Bedriftseier av Slåttebakken gård, avdelingsleder /lærer på Senja videregående skole, restaurant og matfag. Kokk – og stuertutdanning.   Butikkslakterutdanning – den første som ble utdannet i Norge.

Jobbet i kjøttindustrien som produksjonsleder, slakter på Nortura, vært lærer i 25 år.

Har i mange år jobbet som konsulent og drevet med videreutvikling av bedrifter og  deres produkter

 

 

.

Påmeldingsskjema

Informasjon

Sted
Quality hotell Saga, Tromsø
Tid
Fra fredag 20. april 2018 kl. 16:00
Til søndag 22. april 2018 kl. 15:00
Påmeldingsfrist
Torsdag 19. april 2018 kl. 23:05
Produkt
HAACP-kurs 2000,- inkl lunsj og materiell
Pris
2 000,00 NOK (inkl mva)

Aktiviteten er slutt og du kan ikke melde deg på.

Kontakt

Kontaktperson: Åse Vøllestad

Tlf 928 44 602

Mail: ase.vollestad@nibio.no

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Disponibel side

Praktisk informasjon:

Overnatting og middag kommer i tillegg.

Deltakerne ordner overnatting selv.