Informasjon

Sted
NIBIO Apelsvoll
Tid
Fra torsdag 16. august 2018 10.00
Til torsdag 16. august 2018 15.30
Påmeldingsfrist
Tirsdag 7. august 2018 23.59

Vi ønsker velkommen til en stor kunnskaps- og teknologidag på Apelsvoll på Østre Toten, torsdag 16. august

 

Gardbrukere er kanskje den yrkesgruppa som raskest tar i bruk både ny teknologi og ny kunnskap for drifta si, og inspirasjonsdagen skal være en møteplass mellom forsker/rådgiver og bonde. Arenaen er NIBIO Apelsvoll på Østre Toten, og her ligger også Senter for presisjonslandbruk som vil spille en stor rolle denne dagen.

Vi ønsker bønder (nåværende og framtidige) og andre som har tilknytning til landbruket velkommen til Toten. Og vi; det er Oppland Bondelag, Oppland Fylkeskommune, NIBIO og Norsk Landbruksrådgiving Innlandet.

 

Grunnlaget for arrangementet er bioøkonomistrategien for Innlandet og oppdragsgiver er Oppland Fylkeskommune. Vi ønsker å formidle kunnskap og nyvinninger (i dag og framover) innen landbruk, herunder husdyr, jordbruk og skogbruk – vise innovative løsninger

Målgruppe: bønder (nåværende og framtidige) og andre som har tilknytning til landbruket i Oppland

Mål for dagen: Deltakerne skal dra hjem med minst en idè på noe nytt de vil begynne med og/eller minst en ting de ønsker å endre på sin gard.

 

Dugurdsbord fra Torsætra

Midt på dagen dekkes det et gedigent dugurdsbord eller koldtbord med mat fra Torsætra/Toten Selskapsmat.

Påmelding innen 7. august

Du melder deg på og betaler deltakeravgift (200 kr - inkluderer alle foredrag og mat) og evt buss (100 kr) via deltaker.no (lenke under). Her spør vi også etter e-postadresse og telefonnummer for å kunne varsle dere dersom viktige beskjeder skal formidles rett før. NB! Skriv ut kvitteringen/bekreftelsen. Denne må framvises ved inngangen.

Påmeldingsfrist er 7. august, men vi tar forbehold om at påmelding kan bli stengt før ved stor påmelding. Påmeldingen er bindende, dvs at innbetalt beløp ikke blir refundert om du ikke kommer.

Du melder deg på de enkeltforedrag du ønsker å gå på. Dette er ikke bindende, men vi trenger en indikasjon på antall pr foredrag for å sikre rett kapasitet på det enkelte foredragsrommet. Fellesforedragene og matservering er det ikke påmelding på. De er felles for alle, men skriv i kommentarfeltet om evt allergier.

 

Påmelding

Informasjon

Sted
NIBIO Apelsvoll
Tid
Fra torsdag 16. august 2018 10.00
Til torsdag 16. august 2018 15.30
Påmeldingsfrist
Tirsdag 7. august 2018 23.59

Program (med forbehold om små endringer)

Dagen er fylt med fellesforedrag og mange småforedrag/markvandringer, og vi håper programmet gir en god miks som er interessante for dere og deres gard. Dere står selvsagt fritt til å delta på foredrag hele dagen eller ta ei pause innimellom. Det blir en time dugurdspause midt på dagen. Det vil også være utstillere rundt om på Apelsvoll dere kan besøke.

 

Programmet som PDF

Spørsmål?

Har du noen spørsmål? Ta kontakt!

 

Annbjørg Kristoffersen 

Forsker i NIBIO, Avdeling for korn og frøvekster

Telefon: 40630331

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}

Hvor ligger Apelsvoll?

NIBIO Apelsvoll ligger på Kapp på Østre Toten, Nylinna 226, 2849 Kapp. Det er 17 km fra Gjøvik og 24 km fra R4 ved Eina.

Veibeskrivelse fra Gjøvik

Veibeskrivelse fra R4 ved Mjørlund (midt på Einastranda)