Velkommen til kurs i baking av lefser, flatbrød og brød!

Informasjon

Tid
Fra torsdag 21. november 2024 kl. 09:00
Til fredag 22. november 2024 kl. 16:00
Påmeldingsfrist
Torsdag 14. november 2024 kl. 12:00

Nå har du sjansen til å lære og bake flatbrød, lefser, brød og gjærbakst av Verna Viken fra Fallvik Gård i Nordreisa, og Astrid Holand fra Sandviklefsa i Målselv.

Verna har lang erfaring med brød- og gjærbakst innenfor produksjon og utsalg fra egen gård. Fallvik gård er både 4H gård, Inn på  Tunet-tilbyder, samt medlem av Bondens marked Troms.

Astrid har lært å bake lefser av mor si, står det i Bodil Nordjores «Lefseboka». Med andre ord har hun bakt lefser så lenge hun kan huske! Astrid har lang og bred erfaring med takkebakst, og tryller frem ulike typer lefser fra sitt søte og velsmakende sortiment!

Verna og Astrid har begge et sprudlende humør, og ønsker dere hjertelig velkommen til trivelig og lærerikt kurs!

 

Foto: Rune Jensen

Foto: Rune Jensen

 

Målgruppe: Matprodusenter, serveringsbedrifter, aktivitetsbedrifter med fokus på lokalmat eller for de som trenger faglig påfyll, eller går med  planer om å starte opp egen bedrift.

Arrangør: Bondens Marked Troms i samarbeid med Kompetansenettverket for lokalmat i nord, NIBIO.

 

Pris: 2000,- inkl. lunsj

Påmeldingtroms@bondensmarked.no 
Kontaktperson: Rune Jensen
Mobil: 90 09 89 71

 

Bakgrunnsfoto: Nofima