Digitalt kurs i Trygg Mat

Informasjon

Sted
Teams. Deltagere mottar lenke etter påmelding.
Tid
Tirsdag 11. juni 2024 kl. 09:00 - 13:00
Påmeldingsfrist
Onsdag 5. juni 2024 kl. 16:00

For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til de som spiser den.

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i trygg produksjon av mat. Emner som lovgivning, mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden for fareanalyse blir gjennomgått på kurset.

 

Mål for kurset:

Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet. 

Med kunnskap fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift. 

 

Målgruppe:

Lokalmatprodusenter og serveringssteder med lokaltmat på menyen (<10 ansatte).

 

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk for lokalmat, Nord.

Les mer: 

Kompetansenettverk for lokalmat i nord

Kompetansenettverk for lokalmat

 

Faglig ansvarlig og kursleder: 

Seniorrådgiver og forsker Gro H. Kleiberg, Nofima

Tlf.: 450 15 283

E-post: gro.h.kleiberg@nofima.no 

Foto: Nofima

Bindende påmelding. Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding (minimum 8 deltagere). 

Informasjon

Sted
Teams. Deltagere mottar lenke etter påmelding.
Tid
Tirsdag 11. juni 2024 kl. 09:00 - 13:00
Påmeldingsfrist
Onsdag 5. juni 2024 kl. 16:00
Produkt
Trygg mat kursavgift inkl materiell
Pris
400,00 NOK (inkl mva)
{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

{{ forms.contact.errors.get('name') }}
{{ forms.contact.errors.get('email') }}
{{ forms.contact.errors.get('message') }}
{{ forms.contact.errors.get('recaptcha_token') }}