Digitalt kurs i Trygg Mat
Informasjon
For alle som håndterer mat profesjonelt er det helt avgjørende at maten ikke påfører sykdom til de som spiser den.
Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg. Kurset gir innsikt i trygg produksjon av mat. Emner som lovgivning, mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden for fareanalyse blir gjennomgått på kurset.
Mål for kurset:
Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet.
Med kunnskap fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.
Målgruppe:
Lokalmatprodusenter og serveringssteder med lokaltmat på menyen (<10 ansatte).
Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk for lokalmat, Nord.
Les mer:
Kompetansenettverk for lokalmat i nord
Kompetansenettverk for lokalmat
Bindende påmelding. Det tas forbehold om tilstrekkelig påmelding (minimum 8 deltagere).